Familiebehandling

SocialAnsvars Familiebehandling tilbyder en evidensbaseret og skræddersyet behandlingsmetode, der imødekommer både familiens og kommunens specifikke behov og ønsker for behandling. Vi er dedikerede til at støtte familier døgnet rundt, så vi altid er tilgængelige.

SocialAnsvar tilbyder familiebehandling efter Barnets Lov § 32, stk. 1, nr. 5.

Vores Familiebehandling er rettet mod børn og unge i alderen 6-17 år, der har problemer med trivsel og/eller adfærd.

Vi anvender en holistisk tilgang, der inddrager både det kognitive, emotionelle og sociale aspekt af familiens trivsel. Vores familiebehandling er skræddersyet til den enkelte familie og er sammensat af dedikerede fagfolk, herunder pædagoger, terapeuter, socialrådgivere og psykologer m.m., der har omfattende erfaring med at arbejde med børn, unge og familier i lignende situationer.

I SocialAnsvar lægger vi stor vægt på samarbejdet med familier og kommunen for at sikre, at behandlingen er målrettet og effektiv. Vi inddrager familiens ønsker og mål i behandlingsplanlægningen.

For SocialAnsvar er dokumentationen en vigtig del af familiebehandlingen, og vi er altid klar til at foreslå andre indsatser, hvis vi vurderer, at det er det, der kræves, ligesom vi efter familiebehandlingen har en klar plan for efterbehandling eller opfølgning, hvis det er nødvendigt.

Vil du høre mere?